HR Tuning®

Medewerkers vertonen een bepaald gedrag naar gelang zij meer of minder gemotiveerd zijn. Deze motivatie - intrinsiek of extrinsiek - wordt bepaald door de aanwezigheid van bepaalde onderliggende motieven. Met de uitkomsten van het onderzoek van Nolost Capital kan direct met het traject van HR Tuning® worden gestart. HR Tuning® is de mensgerichte interventie op macro niveau.

Feiten uit onderzoek

Voor middelgrote organisaties blijkt dat een stijging van 10% in motivatie binnen drie jaar resulteert in een toename van 25% in productie en dat deze bedrijven jaarlijks meer dan één miljoen euro besparen als zij haar werknemers ‘gewoon’ gemotiveerd houden. Daarnaast blijkt dat intrinsiek gemotiveerde medewerkers significant waardevoller voor de organisatie zijn dan extrinsiek gemotiveerde medewerkers.

Workshop HR Tuning®

Samen met collega HR professionals zult u in een informele setting kennis maken met de laatste ontwikkelingen. U krijgt het Organisational Motivation Model® uitgelegd door de grondlegger drs. S.G. Rickli. U krijgt kennis van de laatste ontwikkelingen en u zult inzien wat de nieuwe kracht is van HR.

Wat levert deze workshop u op? U krijgt inzicht in gedrag, in mechanismen van motivatie en het effect op de prestatie van uw medewerkers en dus op de resultaten van uw organisatie.

Wilt u meer informatie, kijk dan op de informatiepagina en schrijf u in!