Organisation Tuning®

Met behulp van het onderzoek de Navigator wordt een uniek stuurmodel voor uw organisatie gegenereerd. Dit stuurmodel is een blauwdruk voor uw organisatie van alle significate verbanden tussen motieven en resultaten. U krijgt per doelstelling inzage in welke variabelen het succes in de weg staan. U krijgt ook per doelstelling inzage welke verbanden er tussen de variabelen zijn. Met dit model kunt u direct starten met sturen. De organisatie gerichte sturing wordt Organisation Tuning® genoemd, terwijl de mensgerichte sturing HR Tuning® wordt genoemd.

Wetenschappelijk bewijs

Het is wetenschappelijk bewezen dat bedrijven die enerzijds sturen op betrouwbare metingen en anderzijds sturen op het geluk van medewerkers significant betere resultaten behalen dan bedrijven die dat niet doen.

Dankbaar werk

Organisation Tuning® is zeer dankbaar werk. Niet alleen omdat het het resutaat direct ten goede komt aan de medewerkers maar met name omdat de medewerkers er direct meer door gemotiveerd worden. De kans dat er een doorbraak in de organisatie plaatsvindt, is groot. Mensen zien toekomst, lopen niet weg, zijn meer betrokken en leveren eenvoudigweg meer op.

U gelukkig, zij gelukkig!