Wat levert Nolost Talent?

Nolost Talent heeft twee interventieconcepten ontwikkeld die zorg dragen voor het effectief verbeteren van wenselijk gedrag binnen organisaties. HR Tuning en Organisation Tuning. Onze interventieprogramma’s starten met een gericht plan van aanpak. Dit plan is gebaseerd op, uw organisatiedoelstellingen, de stuurmodellen uit de rapportage van Nolost Capital. Het plan beschrijft de interventies voor de medewerkers en organisatie.

De gedragsspecialisten van Nolost Talent kunnen direct aan de slag met het plan van aanpak, waarbinnen methodieken, doelstellingen en kaders vastliggen. 

Programma’s

Nolost Talent onderscheidt twee programma’s die aansluiten op de stuurmodellen van Nolost Capital dit zijn: HR Tuning en Organisation Tuning. Het doel van deze programma’s is het veranderen van het wenselijk gedrag van het personeel, waarbij HR Tuning zich richt op het personeel en Organisation Tuning zich richt op de Organisatie.

De programma’s zelf bestaan uit interventiemodules die kunnen worden aangewend.

Samenwerken

Indien u gebruik maakt van eigen trainers/professionals en zelf met de rapportage van Nolost Capital aan de slag wilt gaan, kan Nolost Talent u het projectmanagement en of additionele specialisten leveren opdat u er zeker van kunt zijn dat effectief gewerkt wordt om de gewenste gedragsveranderingen  te bereiken.